ویدئو | منصور ضابطیان در «آپارات» میزبان ستارگان دوران مدرن می‌شود ویدئو | بخش هایی از گفتگوی جنجالی محمدحسین مهدویان با هوشنگ گلمکانی حادثه در تنکابن | یادی از مرحوم منوچهر حامدی خراسانی، بازیگر سینما و تلویزیون تمدید مهلت ارسال اثر به نوزدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر به نام مادر | مروری بر مشهورترین مادر‌های سینمای پس از انقلاب اسلامی بومیان جزیره سی پی یو آموزش داستان نویسی | شکل مولکول‌های جهان (بخش اول) همه چیز درباره فیلم گلادیاتور ۲ + بازیگران و خلاصه داستان نقش‌آفرینی کیانو ریوز و جیم کری در یک فیلم کارگردان فیلم ۱۰۰ ثانیه‌ای ردپا: پیام انسانی، رمز موفقیت در جشنواره‌های جهانی است اسکار سینمای اسپانیا نامزدهای خود را معرفی کرد برج میلاد، کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر شد آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته (٢ دی ١۴٠٣) استوری رضا کیانیان در واکنش به بستری‌شدن محمدعلی موحد و آلودگی هوا + عکس صوت | دانلود آهنگ جدید بهرام پاییز با نام مادر + متن صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳
سرخط خبرها

نگاهی به نمایش‌های خیابانی و صحنه‌ای سی وچهارمین جشنواره تئاتر استانی خراسان رضوی (رضوان)

  • کد خبر: ۲۹۸۸۵۵
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۳
نگاهی به نمایش‌های خیابانی و صحنه‌ای سی وچهارمین جشنواره تئاتر استانی خراسان رضوی (رضوان)
امسال سی وچهارمین دوره جشنواره تئاتر استانی خراسان رضوی (رضوان) با حضور دوازده گروه نمایشی در بخش صحنه‌ای و شانزده گروه نمایشی در بخش خیابانی از پنجشنبه ۲۱ آبان آغاز خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جشنواره تئاتر استانی از مهم‌ترین رویداد‌های هنر‌های نمایشی خراسان رضوی است که در نیمه دوم هرسال، در یکی از شهر‌های استان برگزار می‌شود تا نماینده‌های تئاتر استان در دو بخش خیابانی و صحنه‌ای در جشنواره بین المللی تئاتر فجر مشخص شوند. این رویداد را به نوعی ویترین تولیدات تئاتر یک سال استان می‌دانند.

امسال نیز این جشنواره، سی وچهارمین دوره خود را با حضور دوازده گروه نمایشی در بخش صحنه‌ای و شانزده گروه نمایشی در بخش خیابانی از پنجشنبه ۲۱ آبان آغاز خواهد کرد. مراسم پایانی این رویداد با حضور هنرمندان و مدیران استان و کشور، ساعت ۹ صبح ۲۲ آبان، در سالن اصلی تئاترشهر مشهد برگزار خواهد شد. در نوشتار پیش رو نگاهی به آثار این دو بخش انداخته ایم.

روز اول؛ آغاز جشنواره با مشهدی‌ها

جشنواره تئاتر استانی با اجرای یک نمایش خیابانی به نام «من کی ام؟»، به نویسندگی وحید ممیزی و کارگردانی ابراهیم آذریان از مشهد، آغاز می‌شود که امروز ساعت ۱۵ در سالن انتظار تماشاخانه استادنوری اجرا می‌شود. وحید ممیزی، هلیا قاسمیان، فهیمه فکور، زهرا ده سال، ملیکا یاوری و زهرا پوته بازیگران این نمایش هستند. «من کی ام؟» بر محور اتفاقاتی است که در جوامع مختلف برای گروه زنان و دختران رخ می‌دهد.

قرعه اجرای اولین نمایش بخش صحنه‌ای جشنواره نیز به نام «نیکولایف»، به نویسندگی و کارگردانی بابک توسلی از مشهد، افتاد که پنجشنبه ۱۷ آبان در دو نوبت زمانی ۱۶ و ۱۸ در تماشاخانه استادنوری روی صحنه می‌رود. محسن ملکی، علی دلدار، مبین قهرمانی، سجاد علی آبادی، امیرحسین عامل، آذین آزموده، صبا اسدی و امیر قادری از بازیگران این نمایش هستند.

در خلاصه نمایش آمده است: «در اواخر دهه۴۰ میلادی، گروهی از دانشمندان روس تصمیم می‌گیرند برای تحقیق و بررسی درباره تأثیرات بی خوابی بر انسان، دست به یک آزمایش نامتعارف بزنند. آن‌ها پنج زندانی را انتخاب کرده، از آنان می‌خواهند در ازای آزادی، به مدت سی روز متوالی نخوابند. دانشمندان روس برای بیدار نگه داشتن این پنج زندانی، از گازی موسوم به گاز نیکولایف، مخلوط با اکسیژن استفاده می‌کنند».

نمایش «تولد رستم»، به نویسندگی و کارگردانی امیر بیاتی راد و با بازی زهرا سبحانی از مشهد، سومین اثر روز اول جشنواره در بخش خیابانی است که ساعت ۱۷ در سالن انتظار تماشاخانه استادنوری اجرا خواهد شد. داستان نمایش درباره رودابه همسر زال است. او از بار گرانی که در شکم دارد، از درد بی هوش می‌شود و بعد از درماندگی از تمام راه ها، زال مجبور به یاری گرفتن از سیمرغ می‌شود و پر سیمرغ را در آتش می‌افکند و بی درنگ مرغ فرمانروا پدیدار می‌شود. درنهایت با تدبیر سیمرغ، به وسیله یک خنجر آبگون، پهلوی رودابه شکافته می‌شود و بچه سلامت به دنیا می‌آید و نامش را رستم می‌گذارد.

«کلاه»، به کارگردانی حسن قادری از مشهد، آخرین اثر بخش خیابانی روز اول جشنواره است که ساعت ۲۰:۳۰ در سالن انتظار مجموعه تئاترشهر مشهد اجرا می‌شود. در این نمایش، علی جوانمرد، جلال کریم زاده، خسرو توکلی و حسن قادری به عنوان بازیگر نقش‌ می‌آفرینند. 

«کلاه» درباره چهار بازیگر تئاتر است که به خاطر خرج زندگی شان، به ادارات مختلف زنگ می‌زنند ولی هیچ کدام شان کمکی به آن‌ها نمی‌کنند. یکی به آن‌ها می‌گوید اگه سربه زیر باشید و به زمین نگاه کنید، روزی تان را می‌توانید از زمین بگیرید. آن‌ها زمین را می‌گردند و چیز‌هایی را پیدا می‌کنند ولی به دردشان نمی‌خورد. آن‌ها که فکر می‌کنند شاید روزی شان در آسمان باشد، آسمان را هم می‌گردند ولی چیزی گیرشان نمی‌آید و درنهایت، نتیجه می‌گیرند که باید تلاش کنند و روی پای خودشان بایستند.

جشن سی وچهارم با ۲۸ اثر نمایشی

روز دوم؛ اجرای ۵ نمایش از مشهد و قوچان

«سیاه، سفید، رنگی»، به نویسندگی مرتضی عیدی و کارگردانی محمود خسروی از قوچان، اولین نمایش بخش خیابانی است که جمعه ۱۸ آبان، ساعت ۱۵ در سالن انتظار تماشاخانه استادنوری اجرا می‌شود. در این نمایش، محسن لقمانیان، هانیه نوروزی و مینو رمضانی به ایفای نقش می‌پردازند. «سیاه، سفید، رنگی» به صورت پرفورمنس و با موضوع معضل طلاق و کودک کار، پیش چشم مخاطب قرار می‌گیرد و روایتی از یک دلقک است که شاهد تولد دو کودک در یک زمان است. او مراحل زندگی و تحصیل و ازدواج آنان را به مخاطب نشان می‌دهد تا زمانی که نوزادی متولد می‌شود و درنهایت به دلیل اختلافاتی، مرد و زن از هم جدا می‌شوند.

تئاتر «زندگی به سبک گوئن حاتون»، به نویسندگی آتوسا ریگی و کارگردانی مهسا قدیمی، از مشهد در این روز در دو نوبت زمانی ۱۶ و ۱۸ در تماشاخانه استادنوری روی صحنه می‌رود. در این نمایش، مهسا قدیمی، ابوالفضل کردی، سجاد سهرابی و فرح بندار بازی می‌کنند. 
«زندگی به سبک گوئن حاتون»، روایت یک زن بلوچ است که در دنیای سیال ذهنی و واقعیت، سرگردان شده و از هویت اصلی اش دور افتاده است.

دومین نمایش صحنه‌ای از دومین روز جشنواره به اجرای تئاتر «۹ خط عمودی، یک خط اریب» از شهر قوچان اختصاص دارد که در دو نوبت زمانی ۱۷ و ۱۹ در تماشاخانه بهار روی صحنه می‌رود. نویسنده نمایش، علی سعیدیان و کارگردان آن یاسر موسی پور است که در آن فریبرز ساجدی و مرتضی عیدی نقش می‌آفرینند. «۹ خط عمودی، یک خط اریب»، داستان دو مرد است که در یک جهان پسارستاخیزی به سر می‌برند و مانند زندانی‌ها موظف به انجام کار مشخصی هستند. در این جهان، کوچک‌ترین جزئیات زندگی آن‌ها تحت نظر است و قوانین سخت گیرانه‌ای هم در راستای این نظارت همه جانبه وضع شده است.

چهارمین نمایش جشنواره در روز دوم به یک اثر بخش خیابانی اختصاص دارد. نقل «نبرد رستم و اشکبوس»، به نویسندگی و کارگردانی و با نقالی رضا بیابانی از مشهد، ساعت ۱۷:۳۰ در سالن انتظار تماشاخانه استادنوری اجرا می‌شود. در خلاصه این نمایش آمده است: 
«افراسیاب، دشمن دیرینه ایرانیان، توانست سپاه ایران را محاصره کند و فرمانده سپاه ایران از رستم برای یاری درخواست کرد و بین رستم با سردار سپاه توران به نام اشکبوس، نبرد سختی درگرفت و درنهایت اشکبوس با تیر خدنگ رستم کشته می‌شود».

نمایش خیابانی «تاروپود»، به نویسندگی ندا حبیبی و کارگردانی سارا نجاتیان از مشهد، آخرین نمایش جمعه ۱۸ آبان است که در ساعت ۲۰:۳۰ در سالن انتظار مجموعه تئاترشهر مشهد اجرا می‌شود. نقش آفرینان این نمایش، بهاره فیروزه چی و علی صدایی شرجین هستند. «تاروپود» داستان زنی میان سال است که قالیچه‌ای قدیمی بر دوش دارد که یادگار مادرش بوده و نذر حرم امام رضا (ع) شده است، ولی برای بردن قالیچه به حرم، ناچار به شستن خون ریخته شده روی آن می‌شود و در حین شستن قالیچه، داستان خون روی آن را برای مردم روایت می‌کند.

روز سوم؛ از درام تا فرم و حرکت

نمایش خیابانی «انگشتان کوچک»، به کارگردانی حمید عابدی از قوچان، آغازگر اجرا‌های روز سوم این رویداد استانی است که شنبه ۱۹ آبان، ساعت ۱۵ در سالن انتطار تماشاخانه استادنوری اجرا می‌شود. در این نمایش، زهره دین پور، قهرمان حسن زاده، مینو رمضانی، فرزانه فاطمی و محمود شادی افروز بازی می‌کنند. «انگشتان کوچک» با ایجاد وضعیت‌های نمایشی و با نگاهی کمدی و فانتزی به تأثیر انگشت و اثر آن در زندگی روزمره انسان‌ها می‌پردازد. 

«هَندی کم» نمایش دوم روز سوم جشنواره است که به نویسندگی افق ایرجی و کارگردانی احسان اتابکی از نیشابور در دو نوبت زمانی ۱۶ و ۱۸ در تماشاخانه استادنوری روی صحنه می‌رود. در این نمایش بیتا فخروی، حمید غلامی، جلال گداخته و زهرا معموره ئی بازی می‌کنند. در نمایش «هندی کم»، خانواده‌ای درگیر جنگ هستند و می‌خواهند از این وضعیت فرار کنند. آن‌ها به کلبه شان در کوهستان پناه می‌برند ولی در آنجا وارد ماجرای جدیدی می‌شوند.

نمایش بعدی بخش صحنه‌ای جشنواره نیز به نیشابور اختصاص دارد. تئاتر «آیه» به نویسندگی و کارگردانی محسن مسعودی فر و با بازی فرنوش ابوالفضلی از نیشابور در این روز در دو نوبت ۱۷ و ۱۹ در تماشاخانه بهار روی صحنه می‌رود. این نمایش، داستان مرگ و زندگی، ظالم و مظلوم و حکایت خاک و ناموس را در فلسطین روایت می‌کند.

نمایش خیابانی «خشت خونی»، به نویسندگی محسن مسعودی فر و علی پیکار و کارگردانی مرضیه متقی نژاد، به عنوان چهارمین نمایش روز سوم جشنواره، ساعت ۱۷:۳۰ در سالن انتطار تماشاخانه استادنوری اجرا می‌شود. این نمایش خیابانی با بازی متینا اسلامی از نیشابور داستان حمله داعش به شاهچراغ را روایت می‌کند و داستان دختری است که به دلیل مریضی مادرش به سمت شیراز حرکت می‌کنند ولی در حرم شاهچراغ هدف حمله داعش قرار می‌گیرند.

همچنین در این روز، تئاتر خیابانی «هشتگ بچه شهرستانی ام»، به نویسندگی و کارگردان نوید اسدیان و با بازی محمدحسین خسروی در ساعت ۲۰:۳۰ در سالن انتظار مجموعه تئاترشهر مشهد اجرا می‌شود. این نمایش، داستان پسر جوان شهرستانی است که به شهر بزرگ آمده است ولی اوضاع طبق خواسته او پیش نمی‌رود و او تلاش می‌کند خودش را در جامعه ثابت کند.

نمایش «تلقین»، به نویسندگی و کارگردانی احسان دبیر از مشهد، آخرین اثر روز سوم جشنواره تئاتر استانی است که ساعت ۲۱ در سالن اصلی تئاترشهر مشهد روی صحنه می‌رود. این نمایش که برپایه و اساس هنر بدن است، از بازیگرانی، چون سجاد کریم دخت، صادق حمیدی، مهتاب حسین زاده ناظری، آتنا حسینی، مهسا تقی زاده، مهسا مهدوی نیا، امید دبیر، ژاله آذرگون، آرمین رشتخواری، ریحانه زمانی، شوکا امیری، جواد نورانی، تارا قاسم زاده، زهرا غلام پور، علی انسانی، وانیا طبائی و هستی مسعودیان بهره می‌گیرد. در این نمایش، تقابل وسواس‌های فکری انسان‌ها در زندگی روزمره خود را خواهید دید.

جشن سی وچهارم با ۲۸ اثر نمایشی

روز چهارم؛ روز مضامین متنوع

روز چهارم جشنواره تئاتر استانی با اجرای نمایش خیابانی «هفت گاه» به نویسندگی، کارگردانی و بازی سعید نظریان آغاز می‌شود که مخاطبان این رویداد می‌توانند یکشنبه ۲۰ آبان ساعت ۱۵ در سالن انتظار تماشاخانه استادنوری به تماشا بنشینند. «هفت گاه» روایت زندگی رستم دستان است که در زمانه حاضر و برای رسیدن به آرزو‌های ازدست رفته اش می‌کوشد تا از هفت خان بگذرد. 

در این روز نمایش «بیسکویت مادر» به نویسندگی و کارگردانی امین بشاش از مشهد در دو نوبت زمانی ۱۶ و ۱۸ در تماشاخانه استادنوری روی صحنه می‌رود. در این نمایش احسان رجائی، آندیا زارعی، فاطمه زهرائی، مهلا علیزاده، دانیال حشمتی و علی رضایی اصل به ایفای نقش می‌پردازند. «بیسکویت مادر»، اثری ملودرام و روان شناختی است که کارگردان در آن سؤالات، مسائل و دغدغه‌هایی را که در ذهن دارد مطرح می‌کند تا ببیند مخاطب چه جوابی برای آن‌ها دارد.

در روز چهارم جشنواره، نمایش «ایستگاه مترو»، به نویسندگی و کارگردانی سیدمحمد سجادی از مشهد، در دو نوبت زمانی ۱۷ و ۱۹ در تماشاخانه بهار روی صحنه می‌رود. در این اثر سیدمحمدامین سعیدی و آرمان صفری به عنوان بازیگر و شایلین طهماسبی به عنوان صداپیشه فعالیت می‌کنند. «ایستگاه مترو» به داستان کمال و ساعدی دو دوست قدیمی می‌پردازد که بعد از سال‌ها در ایستگاه مترو یکدیگر را ملاقات می‌کنند.

نمایش خیابانی «نفخ کارون» به نویسندگی سیدصادق فاضلی و کارگردانی احمد اکبرزاده و با بازی رسول مغفوری از تربت حیدریه روز یکشنبه ۲۰ آبان، ساعت ۱۷:۳۰ در سالن انتظار تماشاخانه استادنوری اجرا می‌شود.
«نفخ کارون» روایت بازمانده‌ای از جنگ است که در تصورات ذهنی خودش، فکر می‌کند پدر و مادرش را در جنگ یا سیل از دست داده است.

آخرین نمایش خیابانی این روز، «تلنگر» به نویسندگی فاطمه مرادیان و کارگردانی علی رضایی اصل از گلبهار است که ساعت ۲۰:۳۰ در سالن انتظار مجموعه تئاترشهر مشهد اجرا می‌شود. در این نمایش، علی رضایی اصل و سیداحمد تهرانی بازی می‌کنند. این نمایش که برداشتی آزاد از نمایش «تاتوره» نوشته سروش طاهری است، به داستان یک معتاد فراری از کمپ می‌پردازد.

نمایش «چنگار» به نویسندگی جواد ربیعی نسب و کارگردانی مجید بهنامی فر از سبزوار به عنوان آخرین نمایش روز چهارم جشنواره، ساعت ۲۱ در سالن اصلی تئاترشهر مشهد روی صحنه می‌رود. در این تئاتر علی کریمی، رضا گودآسیایی، محمدحسن احمدآبادی، ملیکا برآبادی، لیلا چاه ستاره، مجید مجیدی، مهدی پرستش، کیان بهنامی فر، سیدمسعود حسینی نژاد، کیان قلعه نویی، آنا کریمی و ابوالفضل جمال آبادی به ایفای نقش می‌پردازند.

در خلاصه نمایش «چنگار» آمده است: 
«در روستا یا منطقه‌ای یک خان با استفاده از قدرت خود و با تکیه بر درختی که نماد خرافات و قدرت است، از اهالی سوءاستفاده می‌کند و مردم را روزبه روز به جهل و خرافه نزدیک می‌کند تا ثروتی بیابد و قدرتش را مستحکم‌تر کند، اما در این میان، دختری جوان به نام ماهی، اتفاق دیگری را رقم می‌زند.»

روز پنجم؛ نقطه پایان با شهرستانی‌ها

جشنواره در حالی در روز دوشنبه ۲۱ آبان در مشهد به پایان می‌رسد که این روز با اجرای نمایش خیابانی «کلید سٌل» به نویسندگی حسن عنایت پور و کارگردانی مصطفی عنایت پور از سبزوار آغاز می‌شود. این نمایش که روز پنجم در ساعت ۱۵ در سالن انتظار تماشاخانه استاد نوری اجرا می‌شود، از بازیگرانی، چون مصطفی عنایت پور، جواد گودآسیایی و عرفان تمجیدی بهره می‌برد. «کلید سل» داستان فردی طردشده یا به نوعی فراموش شده است که در دنیای ناشناخته به خود می‌آید، اما با نیروی سیاهی محصور شده است و هر زمان قصد مبارزه با تنهایی خویش را دارد، با قید‌ها و بند‌های واقعی و ذهنی روبه رو می‌شود.

اولین اجرا در بخش نمایش‌های صحنه‌ای در آخرین روز، به «هتلی ها» به نویسندگی ساناز بیان و به کارگردانی مهرداد حسامی از تربت حیدریه اختصاص دارد که در دو نوبت زمانی ۱۶ و ۱۸ در تماشاخانه استادنوری روی صحنه می‌رود. در این نمایش سیدمحسن هاشمی، روشنک سه قلعگی، صادق صدوق، پوران نواری، هانیه غفاری، مهشید محمدی و نورا داورپناه به ایفای نقش می‌پردازند. نمایشنامه در سال۱۳۹۴ و در برجی در بالای شهر تهران آغاز می‌شود. دختری به نام آلاله برای دوستش نگین تولد گرفته است، اما جشن به دلیل دعوای پسر‌ها به هم خورده است.

در روز پنجم جشنواره، نمایش «اداره پست ساحلی؛ بفرمایید...» به نویسندگی و کارگردانی محمدحسین تقویان از مشهد در دو نوبت زمانی ۱۷ و ۱۹ در تماشاخانه بهار روی صحنه خواهد رفت. در این نمایش، صدرا سبزه کار و علی شهری بازی می‌کنند. نمایش «اداره پست ساحلی؛ بفرمایید...» یک کمدی سیاه است که در ساحل اتفاق می‌افتد. داستان درباره مایک و ژاک، کارمندان این اداره است که بعد از یک تماس ناشناس به دنبال نامه مردی می‌گردند که چند هفته قبل نامه اش را ارسال کرده، اما هنوز جوابی به دستش نرسیده است. 

نمایش خیابانی «پستچی» به نویسندگی و کارگردانی مسعود رشیدی از قوچان روز دوشنبه ۲۱ آبان، ساعت ۱۷:۳۰ در سالن انتظار تماشاخانه استادنوری اجرا می‌شود. مسعود رشیدی، حمید عابدی، مینو رمضانی و کیانا فریدنیا به عنوان بازیگر در این نمایش بازی می‌کنند. «پستچی» قصه دو برادر به نام‌های جواد و اکبر است که پدرشان برایشان دوچرخه‌ای خریده است، اما جواد برادر بزرگ‌تر حاضر نیست دوچرخه را در اختیار اکبر برادر کوچک ترش قرار دهد و آن‌ها موقعیت‌های مختلف زندگی را بازی می‌کنند.

همچنین نمایش خیابانی «رنج و گنج» به نویسندگی و کارگردانی حامد عطایی فرد از تربت جام در این روز، ساعت ۲۲:۳۰ اجرا می‌شود. احمد اسدی نیا، حسین عطایی فرد، عدنان عطایی فرد، مهدیه اسدی، عسل زیرکی و حامد عطایی فرد در این نمایش به ایفای نقش می‌پردازند. نمایش «رنج وگنج» نمایانگر ضرب المثل «نابرده رنج، گنج میسر نمی‌شود»، است. پدری فوت شده است، اما قبل فوت به فرزندان خود گفته است در زمینی که سال‌ها بایر و خشک افتاده است، گنجی پنهان است. بچه‌ها به دنبال گنج، زمین را می‌گردند، اما چیزی نمی‌یابند. در نهایت آن‌ها متوجه خواهند شد که گنج واقعی همین است که با کار و تلاش، زمین خشک و بی آب و علف را تبدیل به زمین کشاورزی کرده، از محصولش استفاده کنند.

«مورگانیت» به نویسندگی اکبر صادقی و رضا حسن زاده و کارگردانی سجاد تاجیک رودی از خواف، آخرین نمایش صحنه‌ای جشنواره خواهد بود که در روز دوشنبه ۲۱ آبان، ساعت ۲۱ در سالن اصلی تئاترشهر مشهد روی صحنه می‌رود. در این نمایش سجاد تاجیک رودی، محدثه مهرپویان، علی تاجیک رودی، محمدسرخوش، ناصر رجب زاده، وحید ذاکری، رضا سیستانی، احمدرضا عرب و امیرحسین شاه قاسی بازی می‌کنند.

«مورگانیت» درامی عاشقانه از سه عاشق و یک معشوق است که در این بستر، از سه گانه‌های مهم تولید و اقتصاد پایدار می‌گوید؛ محیط زیست، جوامع محلی و فرهنگ بومی. «مورگانیت»، بازتاب خواف و سنگان است و از ارزش هایی، چون آدم ها، عشق‌ها و موسیقی و آیین‌ها و معادنش حرف می‌زند.

نمایش خیابانی «آش وساز»، به نویسندگی و کارگردانی عبدالحکیم مشورتی و لیلا علیزاده از خواف، پایان بخش اجرا‌های جشنواره سی وچهارم تئاتر استانی خراسان رضوی خواهد بود که ساعت ۲۲:۳۰ در سالن انتظار مجموعه تئاترشهر مشهد اجرا می‌شود. 
لیلا هنرخواه و امین پارسااحراری بازیگران این نمایش هستند. «آش وساز» حکایت زنانی است که مردانه در این روزگار سخت بار زندگی را به دوش می‌کشند؛ زنانی که سختی زندگی را از سنین کودکی با ازدواجی اجباری لمس می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->